Gecertificeerde Trainers

Voor een effectieve TeamUp of TeamUp Lite workshop heb je een getrainde facilitator nodig. We werken met verschillende partners die allemaal gecertificeerd zijn in het gebruik van TeamUp. Het is ook mogelijk om trainers intern in jouw organisatie op te leiden. Geïnteresseerd? Vraag ons naar het Train the Trainer TeamUp traject.

Alexander de Haan en Suzan Valstar faciliteren team verbeter en team ontwerp sessies met TeamUp. Samen kunnen we de samenwerking in jouw team verbeteren en het team (her)ontwerpen om te passen bij jouw team's taak. Dit verbetert de team output en verhoogt je plezier in je teamwerk.

Website URL: https://livingmotion.nl/seriousgaming/

Website URL: http://www.tias.edu

Samenwerking tussen professionals binnen de luchtvaart is van levensbelang. Er is lang en hard aan gewerkt om de luchtvaart tot de veiligste manier van vervoer te maken. Misschien wel de veiligste branche. Effectieve en efficiënte communicatie en samenwerking liggen aan de basis hiervan. Southern Sea biedt maatwerkprogramma’s om uw team te laten leren van de luchtvaart. Door onze interactieve en inspirerende aanpak wordt werken aan de verbetering van de effectiviteit van uw team weer leuk!

Website URL: http://www.southernsea.nl/

Voor trainers

Teamtrainers en consultants kunnen een training volgen zodat ook zij de TeamUp en TeamUp Lite workshops kunnen faciliteren bij hun klanten. Ook mogen zij zich bij ons aanmelden als gecertificeerde trainer. Vraag ons om meer informatie over het Train the Trainer TeamUp traject.

De IT Management Group is specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw IT organisatie en projectorganisatie. Wij verzorgen graag een TeamUp of andere training voor u als onderdeel van een verandertraject.

Website URL: https://www.itmg.nl

Henk Korevaar (1953) is oprichter van F-fectis (1991) en facilitator voor innovatie- en veranderingsprocessen en –projecten. Als ‘dispenser of enthusiasm’ verzorgt hij interactieve ‘idea-generation’ sessies in binnen- en buitenland voor kleine en grote teams, innovatie-workshops en virtuele workshops met deelnemers ‘op afstand’. Daarnaast treedt hij regelmatig op als spreker, dagvoorzitter of als ‘buitenboordmotor’ voor managers en hun teams. Auteur van meerdere boeken over teams, projectmana-gement en de effecten van Anders Werken.

Website URL: http://www.ffectis.nl