TeamUp Lite, de laagdrempelige online teamtrainer

Geef je teams een vliegende start met TeamUp Lite. Door met collega’s een TeamUp Lite workshop te doen, kom je spelenderwijs in aanraking met de belangrijkste valkuilen in projectgroepen en samenwerking. En daar kun je van leren. Een gecertificeerde trainer kijkt mee en helpt het team om onderling vertrouwen te bouwen en de coördinatie en communicatie te versterken.

Verschil tussen TeamUp en TeamUp Lite

Net als TeamUp verbetert TeamUp Lite de samenwerking bij organisaties en in het onderwijs. Het spel is gebaseerd op grotendeels dezelfde principes. TeamUp heeft uitgebreide gereedschappen voor trainers en TeamUp Lite staat klaar voor bedrijven die daar minder behoefte aan hebben. Beide workshops zijn ontzettend effectief en weten als geen ander hoe je kostbare samenwerkingsproblemen in de kiem smoort.

Alle uitdagingen in TeamUp en TeamUp Lite worden voor implementatie uitgebreid getest om de effectiviteit te toetsen.

Toegankelijk voor deelnemers en trainers

Net als al onze producten is TeamUp Lite zo ontwikkeld dat iedere werkende volwassene meteen met de uitdaging kan beginnen. Het spel bedien je met de muis en er is geen enkele ervaring met games nodig om mee te doen. TeamUp Lite is online en direct in de browser te spelen. Er hoeft dus niets geïnstalleerd te worden.

Voor de trainer is het opzetten van een sessie ook erg gemakkelijk. Dat is wel zo fijn, want dat scheelt opstarttijd.

Prijzen en praktische informatie

De prijs voor een TeamUp Lite workshop is opgebouwd uit de hoeveelheid deelnemers en de tijd van de trainer. De prijs voor een workshop per deelnemer is € 60,- exclusief BTW. De prijs voor het inhuren van een trainer is € 600,- per dagdeel, per trainer exclusief BTW. Er zijn ook mogelijkheden om een eigen trainer op te leiden in het gebruik van TeamUp Lite.

Voor het onderwijs hanteren we een gereduceerd tarief voor de workshops: € 15,- exclusief BTW per deelnemer. De prijs voor het inhuren van een trainer is hetzelfde.

Een TeamUp Lite workshop duurt een dagdeel en kan beide online of op locatie worden gedaan. Het spel wordt gespeeld in groepen van 4 deelnemers. TeamUp Lite kan gespeeld worden op een eigen laptop. Standaard regelen wij geen laptops voor deelnemers. Indien dit wenselijk is, zullen we hier van tevoren afspraken over maken. De prijs van deze dienst is afhankelijk van de hoeveelheid laptops en de beschikbaarheid bij onze leveranciers.